Meny Lukk

Om meg

Ellen Halvorsen

Til daglig jobber jeg om bord som Air Purser (leder for kabinbesetningen) og som instruktør, innenfor sikkerhet, service, kompetanse og lederutvikling i SAS. Jeg har mer enn 30 års erfaring med håndtering av flyredde passasjerer.

Min faglige bakgrunn er innen pedagogikk, ledelse og atferdspsykologi. I tillegg er jeg sertifisert, profesjonell Coach, CPCC, gjennom den anerkjente amerikanske coaching skolen, The Coaches Training Institute, CTI.

Jeg har i tillegg flere års erfaring innen rekruttering og har tidligere vært en del av SAS sitt rekrutterings-team, i forbindelse med ansettelse av nye kabinansatte.

Ellen Halvorsen, Air purser, Cabin Crew Instructor og Sertifisert Coach CPCC. Forfatter av boken Kapret av flyskrekk

 “In her coaching, Ellen combines fantastic intuition with thorough investigation and determined diligence to get unique insights. ”

— Laura Lozza, CEO, Senior Consultant and Executive Coach at GROOA AS

2 kommentarer

  1. Else Halvorsen

    Hei Ellen Halvorsen ☺Jeg var på kurs hos deg lørdag 18/11 2017 på Gardermoen. I morgen skal jeg ut og fly for første gang ved 7 tiden. Jeg skrev til deg tidligere at jeg skal ta denne turen til Spania med min datter og familie om hun kom seg gjennom kreften hun hadde fått. Hun har klart det så nå må jeg holde ord….men merkelig nok så gruer jeg meg ikke. Det er nok fordi du var så UTROLIG flink på det kurset med nyttig informasjon….JEG KAN IKKE FÅ ROST DEG NOK FOR DET FLOTTE KURSET JEG har anbefalt det til veldig mange da kurset kan brukes på så mange andre sider i livet også når det gjelder det å takle ting man er redd for. Jeg håper jeg er like rolig i morgen Vennlig hilsen Else Halvorsen.

    • Ellen Halvorsen

      Kjære Else! Tusen takk for denne rørende meldingen fra deg. Jeg husker deg godt og er så glad for å høre at det har gått bra med datteren din og at dere nå er på reise. Håper dette er begynnelsen på mange fine turer for dere. Dere har jo vært på en lang og vanskelig reise begge to, allerede. Nå håper jeg at de reisene dere har fremover er forbundet med glede. Ønsker dere alt godt. Beste hilsen Ellen

Legg inn en kommentar