Meny Lukk

Kurs for flyredde

I 2019 holdt vi 12 kurs. 296 personer deltok på kurs, av disse leverte 252 personer evaluering. På spørsmål om hvor fornøyde de var med kurset på en skala fra 1-10, (hvor 10 er best), så var gjennomsnitt score på de innleverte evalueringene: 9,2!

Vi håper å kunne starte opp igjen med kurs i mestring av flyskrekk på nyåret.

Med forbehold om situasjonen rundt Covid19, men med håp om at vi går lysere tider i møte, så velger vi å åpne opp for et lite antall plasser på kurset, lørdag den 30. januar 2021. Disse plassene har allerede blitt bestilt. Men er du en av de som venter på at kursene skal komme i gang igjen, så følg med og trykk på linken under for påmelding. Vi åpner opp for flere plasser så snart myndighetene tillater det. Nå venter vi på deres pressekonferanse som er annonsert den 18. januar. Har du spørsmål så ta kontakt på mail.

2021

Lørdag 30. januar 2021, SAS Teknisk Base, Gardermoen

Lørdag 20. mars 2021, SAS Teknisk Base, Gardermoen

Lørdag 24. april 2021, SAS Teknisk Base, Gardermoen

Lørdag 29. mai 2021, SAS Teknisk Base, Gardermoen

Lørdag 12. juni 2021, SAS Teknisk Base, Gardermoen

Hva handler kurset om?

Dette er et kort, praktisk og effektivt kurs med fokus på teknikker og strategier for mestring og håndtering av flyangst. Frykten for å fly er svært individuell, likevel har de fleste noe til felles, de vet ikke hva de skal gjøre når angsten tar tak og truer med å ta kontrollen.. På kurset vil vi derfor ta utgangspunkt i hva som skjer med oss når vi blir redde. Hvorfor reagerer vi som vi gjør og hvorfor lytter ikke frykten til fornuften? Vi vil snakke om reaksjoner og symptomer på angst og hva vi kan gjøre for å mestre den.

På kursene vil det også være tilstede en Flykaptein fra SAS som vil snakke om flysikkerhet, prosedyrer, om vær og vind,  og om hvordan piloter trener, tenker og håndterer ulike situasjoner. Her får du god mulighet til å stille spørsmål.

Dette er et dagskurs.

Ønsker du individuell oppfølging på telefon etter kurset, er dette mulig.

Har du spørsmål så ta kontakt.

Kontaktperson: Ellen Halvorsen, ellen@flyredd.no