Meny Lukk

Kurs for flyredde

I 2019 holdt vi 12 kurs. 296 personer deltok på kurs, av disse leverte 252 personer evaluering. På spørsmål om hvor fornøyde de var med kurset på en skala fra 1-10, (hvor 10 er best), så var gjennomsnitt score på de innleverte evalueringene: 9,2!

Kursene i oktober og november er nå flyttet til SAS Museet, Gardermoveien 1, Nannestad

Her er link til påmelding:

Lørdag 30.oktober 2021, SAS Museet, Gardermoveien 1, 2030 Nannestad

Lørdag 20.november 2021, SAS Museet, Gardermoveien 1, 2030 Nannestad

Kursdatoer for våren 2022

Lørdag 05. februar

Lørdag 05. mars

Lørdag 02. april

Hva handler kurset om?

Dette er et kort, praktisk og effektivt kurs med fokus på teknikker og strategier for mestring og håndtering av flyangst. Frykten for å fly er svært individuell, likevel har de fleste noe til felles, de vet ikke hva de skal gjøre når angsten tar tak og truer med å ta kontrollen.. På kurset vil vi derfor ta utgangspunkt i hva som skjer med oss når vi blir redde. Hvorfor reagerer vi som vi gjør og hvorfor lytter ikke frykten til fornuften? Vi vil snakke om reaksjoner og symptomer på angst og hva vi kan gjøre for å mestre den.

På kursene vil det også være tilstede en Flykaptein fra SAS som vil snakke om flysikkerhet, prosedyrer, om vær og vind,  og om hvordan piloter trener, tenker og håndterer ulike situasjoner. Her får du god mulighet til å stille spørsmål.

Dette er et dagskurs, og kurset varer fra kl. 10:00-16:30. For å få et best mulig utbytte av kurset, anbefaler vi at du er over 16 år.

Ønsker du individuell oppfølging på telefon etter kurset, er dette mulig.

Har du spørsmål så ta kontakt.

Kontaktperson: Ellen Halvorsen, ellen@flyredd.no